Weblog CSI Service

Een sleutelkluisje: goed idee of niet?

11/03/2019

Sleutelkluisjes zijn regelmatig in het nieuws, en niet altijd op een positieve manier. Logisch dat u zich afvraagt of een sleutelkluisje wel veilig is. Waar moet u op letten en wat is er nog meer mogelijk?

Lees verder

“Ik denk steeds: Wat als ze een Personenalarm had gehad?”

07/03/2019

Zo nu en dan lezen we berichten in de krant over mensen die enkele dagen – soms zelfs langer – dood in hun woning liggen voordat ze gevonden worden. Tragische verhalen waar je meteen koude rillingen van krijgt. Maar hoe is het om zoiets van dichtbij mee te maken? Wij spraken met Ronald, die zijn buurvrouw vond, een week nadat ze was overleden.

Lees verder

Daar doen we het allemaal voor

06/03/2019

Ondanks het digitale tijdperk ontvangen wij nog regelmatig post. Gebruikers van ons personenalarm of hun contactpersonen laten ons in handgeschreven brieven en kaartjes weten hoe ze onze service hebben ervaren. Natuurlijk zit daar wel eens een kritische noot bij, maar meestal zijn het hartverwarmende berichtjes. Daar doen we het allemaal voor!

Lees verder

Alles over vitamine D

05/03/2019

Vitamine D zorgt voor sterke botten en tanden. Dat wist u waarschijnlijk al. Maar wist u ook dat Vitamine D nodig is om uw weerstand op peil te houden? Dat het een positief effect heeft op de opname van mineralen als calcium en fosfor in het lichaam? En dat Vitamine D bijdraagt aan een goede werking van uw spieren? Zorg daarom dat u – ook in de winter – voldoende vitamine D binnenkrijgt.

Lees verder

“Normaal zou ik tot 12 uur in bed zijn gebleven”

04/03/2019

De band tussen grootouders en kleinkinderen is vaak heel intens. Zelfs als die kleinkinderen uit huis gaan en minder tijd hebben voor hun opa of oma. Dat geldt ook voor Jorrit (21), student Bedrijfskunde. Tijdens een weekend bij zijn ouders vond hij bij toeval zijn oma na een valpartij.

Lees verder

30 jaar CSI Service: zo hebben we dat gevierd!

01/03/2019

In oktober 2018 bestond CSI Service 30 jaar. Drie decennia waarin we ons met veel passie en toewijding hebben ingezet voor de best mogelijke personenalarmering. Alles wat wij doen, stemmen wij zo goed mogelijk af op onze klanten. Ook ons personeelsfeest stond daarom in het teken van u, de gebruiker of opvolger van een personenalarm.

Lees verder